_Олександр_ | Дата: Неділя, 27.01.2013, 17:35 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Українець
Повідомленнь: 2
Репутація: 0
Статус: Офлайн
| Привіт всім! Хочу поділитись в цій темі гарним віршем який я прочитав на сторінках журналу «Дніпро». А в продовження теми пропоную публікувати сюди поезію та обговорювати її. Я буду слідкувати за даною темою, спілкуватися, і найкращі вірші (за згоди автора) публікувати на форумі журналу http://www.dnipro-ukr.com.ua/forum/ (Але за бажанням Ви маєте можливість зробити це самі.)
Вірш: Лебедино – сніжні заметілі (НаталіяДанилюк м.Перегінське)
Цілий день сніжило за вікном, В горностаях біла королева В домоткане грубе полотно Загортала приспані дерева.
На вікні повісила шифон, Візерунки дивні вишивала, І плелись мережива, мов сон, Під снігами танули дзеркала
Недопитих осінню калюж. Стиглі грона мерзли на калині, І пелюстя випалених руж Проглядало в білій пелерині.
А під вечір сонні димарі Розпустили пасма посивілі, І вляглися спати у дворі Лебедино-сніжні заметілі.
|
|
| |
Странник | Дата: Четвер, 28.03.2013, 09:58 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Українець
Повідомленнь: 4
| ЛЮБОВ ПРИЙШЛА?
Прийди, любов! Прийди! - Благають серце серіали. Ось навіть Тропіканка марить про любов щодня. Тож вирішила я, коли це модно так вже стало, - Себе одну кохати палко, - й не шукати щастя навмання…
Отож - себе люблю, себе ж одну ревную; Люблю себе і вдома, і в гаю. Люблю себе, коли з тобою я танцюю, Люблю себе, коли сама собі у дзеркало пою!
Навіщо ще когось любити? Честі забагато! Нікому і нічого задармА, не винна я! Навіщо про любов безвільно парубкам співати? Обличчя колір зберегти повинна – ой-ля-ля!
Сьогодні посміхнуся, граючи, - тобі. А завтра ревнощі в душі чужій я розпАлю… Немов метеликів здолає всіх вас полум’я любові. Я ж, - посміхаюсь таємниче, мов Джоконда, бо одну себе люблю…
Тож марно ти пісні співав мені - проніч похмільну! Пішов би ти до біса зі своїм коханням! - А доки… Са-ма. Се-бе. Лю-блю. Ревную себе вільно. І проживу отак до ста своїх років…
Володимир Озерянко
Повідомлення відредагував Странник - Четвер, 28.03.2013, 10:05 |
|
| |
Таня | Дата: Середа, 27.11.2019, 11:52 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
Група: Не знає хто
Повідомленнь: 5
| хорошие стихи
|